Referenties.

EAST END's CASTELLO
Castello kocht ik 4,5 jaar geleden bij Fabian. Na een zoektocht van meer dan 30 paarden was ik eindelijk op het goede adres. Er werd uiterst goed naar mijn wensen gevraagd bij de koffie. Daar stond hij dan, precies wat ik zocht. Super braaf, knap, groot en heel erg lief. Wel was hij naar mijn idee nog iets te jong. Maar Fabian geloofde er in dat het echt "mijn" paard was. En inderdaad...  Momenteel rijden we alweer anderhalf jaar lichte tour en hopen we in de toekomst de overstap naar de GrandPrix te maken. Castello is voor mij echt the once in a lifetime horse . Geregeld komen we nog gezellig langs in Soest, zowel ik als Castello.

Vanja de Boer

 

DILANO (Baby)
Ik wil jullie via deze weg nogmaals heel erg bedanken voor het fantastische paard dat ik bij jullie heb gekocht! Baby is ondertussen lekker gewend op zijn nieuwe stal en staat overdag een aantal uurtjes in de wei. Zowel op stal als onder het zadel heel erg braaf en natuurlijk een echte charmeur! We genieten met volle teugen van hem.
Amanda

BALANTA
Laatst hebben wij even kort contact gehad over Balanta. Het gaat super met haar, ik heb er een heerlijk rijpaard aan. Ze heeft een hele fijne basis en is erg fijn opgeleid.  Ik heb een aandoening waardoor ik niet goed kan drijven e.d, maar ze reageert perfect op kleine zit- en beenhulpen. Ik heb nog niet eerder zo'n fijn paard gehad wat ik niet zelf aan heb gereden! Begin mei hebben we ons eerste wedstrijd. Ga vooral door met het zo fijn opleiden van dressuurpaarden!
Yvonne

ABEL
Het was een lastige opgave: Met z'n drieën een paard vinden, waar zowel mijn moeder als mijn broer en ik op konden wegrijden. We hadden nogal wat eisen: liever geen merrie, braaf, en potentie voor de wedstrijdsport. We gingen bij Irene kijken, omdat er een paardje stond dat heel erg op mijn overleden paard leek. Er stond nog een paard in dat land... Artento. Hij bleef ons maar opzoeken, al vonden we hem eigenlijk te jong. Mijn broer zei eerst nee, maar toen hij Artento zag bewegen was hij om. Inmiddels staat Artento alweer een jaar bij ons en is hij Abel. Hij is vreselijk mooi opgedroogd: we zijn stapelgek met hem. Het rijden gaat ontzettend goed, hij zet geen stap verkeerd en we zijn van plan hem uit te gaan brengen in de sport. Abel vormt met ons alledrie een perfecte combinatie, we zijn heel blij dat Irene hem aan ons geintroduceerd heeft!
Eveline, Lisanne en Matthijs